Skip to navigation Skip to events Skip to content
Monday
14.
Jan 2019
19:00

Speedfriending Trondheim – Vol 2

Nytt år, nye muligheter og mange nye bekjentskaper og samtaler!

Vi ønsker velkommen tilbake etter juleferie, og inviterer til vårt første arrangement i det som kommer til å bli et veldig aktivt år for gjengen i Nordic Vagabonds!

I siste halvdel av 2018 har vi arrangert speedfriending rundt om i Norge, for å legge til rette for at bra folk møtes, prates og blir kjent med hverandre! Vi elsker å møte nye folk, og vil gjerne at Norge blir en mer sosialt, morsomt og pratsomt land! Det skal ikke stå på ambisjonene, si!

OBS: kom tidlig – de siste fire arrangementene våre har vært helt fulle og denne dagen går vi for deltakerrekord. Det er kjedelig å fortelle folk som kommer fem minutter over at det ikke er flere stoler igjen. Kommer du tidlig og det er smekkfullt så har vi i det minste litt mer tid til å organisere et nytt bord på gangen eller scenen eller toalettkøen.

Blir du med i gruppa Speedfriending Trondheim!, så er det lettere for alle å holde kontakt i etterkant og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og mye annet mellom hvert arrangement!

– Men hvordan fungerer dette, egentlig?

Vi setter opp en del langbord. Langs bordene står det en rekke stoler. Her prater man med personen som sitter ovenfor en i rundt sju til åtte minutter. Fem minutter var litt knapt med tid kan du si.

Så kommer det mye bra folk, mange nye samtaler, og for å unngå at alle snakker om jobb, skole og været, så kommer vi med utfordringer annenhver gang, et spørsmål man skal besvare i neste samtale.

Når det har gått sju-åtte minutter, så flytter den ene siden av bordet, en stol til høyre. Da blir det ofte litt kø, da noen har funnet tonen og later som om de ikke hører at tiden er ute. Vi hadde nok gjort det samme, men ber om at vi følger trafikkreglene og ikke lager speedfriending-trafikkork.

Vil du prate mer med folka du møter, så har vi en toalett/pils/lufte-pause etter tre kvarter. Etter litt tid så kjører vi på med tre kvarter igjen. Når vi er ferdig oppfordrer vi folk til å bli igjen, ha lav terskel for å legge hverandre til på Facebook, eller ta initiativ til å arrangere ting i Speedfriending Trondheim!-gruppa.

Høres dette kult ut, og vil du bli med å skape en mer sosial og morsom by, så send oss melding, eller sjekk ut – bit.ly/Speedfriendingteam

Hilsen oss i speedfriendinggruppa til Nordic Vagabonds